Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Ha észrevétele van, vagy csak érdeklődik, küldjön egy e-mailt nekünk!

captcha

Kérem írja be a mezőben látható karaktereket!

Ber. Organisationen

A GLT Delta Kft. kezdetektől fogva tagja a Magyar Épületgépészek Szövetségének. A szövetség alapítója és első elnöke tulajdonosunk, Cserkúthy László, aki napjainkban a szervezet tiszteletbeli elnöke. A napjainkban több száz tagot számláló MÉGSZ feladata, hogy tagjai számára folyamatosan értékessé és hasznossá tegye a tagsági viszonyt, valamint az épületgépészeti szakma számára hasznos, előrevivő tevékenységet végezzen. Munkájában vállalkozásunk is szerepet vállal.

A Dél-dunántúli Épületgépészeti Energiahatékonysági Klaszterben ugyancsak részt veszünk, amelynek fő célja, hogy az épületgépész kisvállalkozásokat segítse bekapcsolódni a legújabb szakmai tendenciákba. Cégünk nem csak egyetért a klaszter céljaival, hanem elkötelezett tevékenységében.

Az Energiapartner honlapra olyan épületgépész vállalkozásokat gyűjtöttek össze Baranya, Somogy és Tolna megyékből, akik a fűtés szerelését, kivitelezését, korszerűsítését régóta szakmailag felkészülten, megbízhatóan végzik. A lakások, családi házak, kisvállalkozói ingatlanok fűtési célú energiafelhasználásának átgondolt és eredményes csökkentése szakmai tudást, tapasztalatot igényel. Társaságunk tudását, tapasztalatait is ajánljuk az e terület iránt érdeklődőknek.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara céljaival egyetértve váltunk taggá. A legnagyobb mértékben támogatjuk a kamara hivatását, többek között a gazdaság fejlődésének és önszerveződésének előmozdítását, a piaci magatartás tisztességének ösztönzését, valamint a gazdasági tevékenységet folytatók együttes érdekeinek érvényesülését.

Az 1979-ben alapított Gázellátó és Szerelő Szakmai Közösség (Gázközösség egyesület) tagjai a földgázellátás területén tevékenységet folytató vállalkozók, vállalkozások. Ez a szervezet állandó partnerkapcsolatot biztosít számunkra az E. ON Elosztói Engedélyessel és a közösségben ténykedő további vállalkozásokkal, és segíti szakmai fejlődésünket.

A jokazan.hu oldalt az Energiafórum Épületgépészeti és Energiafelhasználási Kultúrát Fejlesztő Közhasznú Alapítvány működteti. Oldalukon információkat adnak a különféle kazánokról, azok karbantartásáról, cseréjétől, valamint a rossz kazánok működtetésének veszélyeiről. Meggyőződésünk, hogy kezdeményezésük az épületgépész szakma egészének érdekeit szolgálja.