Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Ha észrevétele van, vagy csak érdeklődik, küldjön egy e-mailt nekünk!

captcha

Kérem írja be a mezőben látható karaktereket!

Heiztechnik

Napjainkban számos fűtési megoldás közül választhatunk, akár a fűtési mód, akár az energiahordozó vonatkozásában. A belső hőforrások energiáját is hasznosító, úgynevezett passzív házak, vagy az egyenesen energiát termelő aktív házak korában a legfőbb szempontot a lehető leghatékonyabb energiafelhasználás és a minél kisebb károsanyag-kibocsátás jelenti. Mi segítünk Önnek, hogy megtalálja az igényeihez és a lehetőségeihez képest optimális fűtési megoldást!

Mi egyik részről a magyar háztartások felében jelen lévő energiahordozó, a földgáz alkalmazását javasoljuk Önnek. Ez a sokoldalú anyag hozzájárul a környezetszennyezés csökkentéséhez, és a legkorszerűbb gázfűtési rendszerekben felhasználva a pénztárcáját sem terheli meg túlzottan.

Másrészt a megújuló energiák alkalmazása a fűtésben manapság ugyancsak egyre megszokottabbá válik. Fejlett épületgépészeti megoldásokat kínálhatunk Önnek, ha a biomassza- vagy pellett-tüzelés, a földhő vagy a hőszivattyúk, napkollektorok alkalmazása merül fel rendszerének tervezése során.

Figyelmébe ajánljuk az úgynevezett sugárzó fűtési módokat, mint az akár utólag is beépíthető fal- és mennyezetfűtést. Ez a szokásoshoz képest kisebb energiaigényű, gazdaságosabb fűtési mód különlegesen jó hő- és komfortérzetet biztosít.

A nem csak fűtésre, hanem hűtésre is szoruló épületekben érdemes fan-coil rendszert használni. A fan-coilt egyformán tekinthetjük ventilátoros radiátornak, hőcserélőnek vagy egy fűtésre alkalmas klímaberendezésnek, ami a szellőztetésben is szerepet játszhat. Ez az igen gyors felfűtéssel üzemelő berendezés – alacsony vízhőmérséklete miatt – egyben a földgázüzemű kondenzációs kazánok remek kiegészítője lehet.

Válasszon a jobb oldali menüpontok közül, hogy rátérhessünk a részletekre!