Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Ha észrevétele van, vagy csak érdeklődik, küldjön egy e-mailt nekünk!

captcha

Kérem írja be a mezőben látható karaktereket!

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKVárjuk az Ön kérdéseit is!


Családi házam épületgépészeti felújítását tervezem. Miben számíthatnék cégükre?

Döntéseit az alábbi témakörökben segítjük:

Hőtermelés: kazánkiválasztás, napkollektor, hőszivattyú, megtérülés-vizsgálat.

Fűtési rendszerek kiválasztása: radiátoros vagy padlófűtéses, illetve ezek kombinálásának lehetőségei.

Melegvízkészítés: tárolós és átfolyós rendszerek, cirkulációs hálózatok, napkollektor, hőszivattyú.

Klimatizálás: épületébe később is beépíttethető klímaberendezés, de nem kell bontani, ha előre betervezzük a berendezések és vezetékek későbbi helyét.

Miért érdemes éppen Önökhöz fordulnom?

Mert hasznos tanácsaink révén az Ön lehetőségeihez mérten legjobb épületgépészeti rendszer mellett fog dönteni. Ha igénybe veszi szakértelmünket, nem érik meglepetések! Vezető munkatársaink minden ügyfelünkkel részletesen elbeszélgetnek az építkezéssel kapcsolatos igényekről, elképzelésekről, s tanácsokat, ötleteket adnak annak érdekében, hogy a legjobb megoldás szülessen meg. Az átgondolt tervezéssel nagyon sok időt, energiát és pénzt takarít meg, és elkerüli, hogy az építkezés során bontani kelljen.

Az általunk beépített berendezéseket és anyagokat a minőségi paraméterek és az üzemeltetési tapasztalatok alapján választottuk ki. Igazodunk a lehetőségeihez: többféle árkategóriájú, de megbízható és a lehető legjobb ár-érték arányú eszközöket ajánljuk Önnek.

Jó szakmai kapcsolataink révén közvetlenül a nagykereskedőktől és a gyártóktól vásárolunk, így a piacinál kedvezőbb áron kapjuk meg a berendezéseket és anyagokat. Ezért sem nekünk, sem Önnek nem érdemes a kiskereskedelmi beszerzéssel vesződnie. Ügyfeleinktől azt kérjük, hogy az egységes rendszer és a jó minőség érdekében bízzák ránk a beszerzést.

Építőipari beruházó vagyok, épületgépészeti partnert keresek. Milyen tapasztalataik vannak a nagyberuházások terén?

Társaságunk erejét elsősorban az adja, hogy tevékenységi területünkön belül átfogó szakértelemmel és széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk. Fő tevékenységi köreink egyike az épületgépészeti szerelőipari tevékenység. Ide tartozik az épületgépészeti kivitelező tevékenység generál- és fővállalkozók megbízásából, a társkivitelezői munkák elvégzése energetikai nagyberuházásokon (pl. nagy teljesítményű kazánházak, hűtőberendezések építésében, kivitelezésében). Ide tartozik még a klímaberendezések telepítése és üzemeltetése, valamint a szerviztevékenység végzése – elsősorban szerződéses partnereink megbízásából.