Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Ha észrevétele van, vagy csak érdeklődik, küldjön egy e-mailt nekünk!

captcha

Kérem írja be a mezőben látható karaktereket!

Híreink

Munkahelyi képzések megvalósítása a GLT Delta Kft-nél

Cégünk 4 967 300 Ft uniós, 100%-os intenzitású támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében a „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára (TÁMOP-2.1.3.A-11/1)” című pályázati kiíráson. Az összegből olyan képzéseket végzünk el, melyek szakmailag felkészültebb és tudatosabb munkavégzést tesznek lehetővé.

A 4,5 millió forint összköltségvetést meghaladó beruházásból társaságunknál emelkedik a munkavégzés szakmai színvonala és hatékonysága, így a meglévő munkahelyeket a nehéz gazdasági helyzetben is meg tudjuk tartani. A projekt keretében a következő képzések valósultak meg: wolframelektródás, védőgázas ívhegesztő-képzés; emelőgép-kezelő képzés; tűzvédelmi szakvizsga.

Célunk, hogy a projekt által elvégzett képzéseknek köszönhetően vállalkozásuk tartani tudja eddigi magas szakmai színvonalát, újabb megrendeléseket tudjon vállalni, s így hozzájáruljon nemcsak saját maga, hanem a térség fejlődéséhez is.

A GLT a Dél-Dunántúli Gazdaságban

Ismét cikkben foglalkozott a PBKIK lapja a Szakképzési Díjat nyert vállalkozásokkal. A cikkben Cserkúthy László nyilatkozott a szakképzéssel kapcsolatos kérdésekről.

A leginnovatívabb…

Első díjat ért el társaságunk az E.ON Dél-Dunántúli Gázhálózati Zrt. és az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. által meghirdetett, A 2011. év leginnovatívabb szerelése elnevezésű pályázaton. A Gázközösség Egyesület tagjainak meghirdetett pályázat 2012. április 11-i eredményhirdetésén a díjat a GLT Delta Kft. képviseletében Molnár László üzemeltetési vezető vette át.

Cégünk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Baranya Megyei Szakképzési Díját nyerte el 2012-ben. (Indoklás: A GLT Delta Kft. több mint 20 éve foglalkozik tanulóképzéssel. Ez alatt az idő alatt számos eredménnyel büszkélkedhet mind az országszerte elvégzett munkái, mind a tanulók képzése kapcsán. Oktatóik kiváló szakemberek, akik munkájukat és a tanulók képzését a legnagyobb odaadással a végzik a legmodernebb eszközökön és berendezéseken.)

Több mint huszonnégymilliós támogatást kapott a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a GLT Delta szigetvári telephelyén zajló komplex vállalkozásfejlesztési projekt. A hatékonyságnövekedést az épületgépészeti rendszerek szerelési munkáinak műhelyben történő magas fokú előkészítésével kívánjuk megoldani. Másrészt a projekt által megvásárolt eszközöknek és képzéseknek köszönhetően vállalkozásunk válaszolni tud a kor kihívásaira. Részletek

A GLT Delta Kft. vállalatirányítási rendszerének fejlesztésére ugyancsak a GOP másfél millió forintot meghaladó támogatása révén nyílik lehetőségünk. A beruházás lehetőséget ad arra, hogy a vállalkozás összehangolja sokrétű tevékenységeit és üzleti partnerei előtt megújult formában jelenhessen meg. A projekt egyik eleme az új internetes vállalati portál készítése, illetve egy távmunkaportál kiépítése. Részletek

GLT focikupa – tizedszer!

Március utolsó napján tartottuk meg társaságunk évtizedes hagyományt jelentő kispályás labdarúgótornáját. A helyszínt ugyancsak megszokott módon a baranyai megyeszékhely tőszomszédságában található Kozármisleny sportcsarnoka jelentette. A tíz csapat részvételével megtartott eseményen a szervezőket kiemelt támogatóként a Viessmann Kft. és a Berner Kft. segítette, míg a különdíjakat a Lambda System Kft., a Würth, a Rems és a Grundfos Kft. adományozta. A sporttalálkozót hosszú évek óta szervező Csukás Béla mellett a GLT Delta Kft. majd minden munkatársa kivette a részét a szervezésből, Csőke László épületgépész mérnök például óriási adag babgulyást főzött a résztvevőknek.

Az együttesek vetélkedését a Gienger Kft. sárga mezben szereplő focistái nyerték, megnyerve a 10. GLT Kupát. A második helyen a szervezők, a harmadikon a Jaksi-Szer Kft. csapata végzett, míg a Mart Kft. játékosai negyedikként zárták a helyosztókat. A legsportszerűbb csapat díját a Viessmann Kft. vihette haza. A mérkőzéseken számos szép egyéni teljesítmény szórakoztatta a nézőket. A GLT-s Molnár László érte el a gólkirályi címet, a legszebb gólért Pfeil Tamást díjazták. A legjobb mezőnyjátékos címét a kupagyőztes együttes focistája, Németh Zsolt szerezte meg, a legjobb kapus Horváth Zsolt lett.

A kupagyőztes a Gienger Kft. csapata lett

A GLT Delta Kft. fiai a második helyen végeztek

A harmadik helyezett a Jaksi-Szer Kft. csapata

A Mart Kft. negyedikként zárt

Viessmann Kft.: a legsportszerűbbek

A legjobb kapus, Horváth Zsolt (Gienger) akcióban

Németh Zsolt (Gienger), a legjobb mezőnyjátékos

Molnár László (GLT Delta), a torna gólkirálya

Pfeil Tamás, a legszebb gól szerzője