Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Ha észrevétele van, vagy csak érdeklődik, küldjön egy e-mailt nekünk!

captcha

Kérem írja be a mezőben látható karaktereket!

Csapatunk

Cégünk története 1985-ben, a Termovill Gmk. megalakulásával kezdődött. A gyors szakmai és gazdasági fejlődés hamarosan új szervezeti formát követelt ki. 1991-ben korlátolt felelősségű társasággá alakultunk, és életre hívtuk a GLT Delta Kft.-t, amelynek ügyvezetői, Cserkúthy László és Strasser Tibor egyben a társaság tulajdonosai is.

Egy szűk évtized után, 2000-ben ismét alkalmazkodtunk a kor kihívásaihoz: több, egymással szorosan együttműködő leányvállalkozást hoztunk létre, immáron azzal a lehetőséggel, hogy e társaságokban – kellően motivált, elhivatott és eredményes – munkatársaink tulajdonrészt is szerezhetnek. Az azóta eltelt időszak igazolta, hogy helyesen döntöttünk. Mind a cégek kooperációja, mind az említett érdekeltség kedvezően befolyásolta fejlődésünket.

A leánycégekből a továbbiakban egymástól független, ám szakmai téren rendszeresen együttműködő vállalkozások alakultak: a GLT Delta Kft., a GLT Klíma Kft. és a GLT Szigetvár Kft.

E társaságok a 21. század igényeihez alkalmazkodva, megállapodás keretében, a szakértelmük legjobbját nyújtva dolgoznak együtt az egyes szakterületeken – partnereink, megbízóink érdekeit a lehető legteljesebb mértékben szolgálva. A komplex látásmód, a széleskörű tapasztalatok megléte minden megbízásunknál előnyt jelent. Valamennyien közösen, a piacinál kedvezőbb áron szerezzük be a szükséges alkatrészeket, berendezéseket, és ezt a versenyelőnyt átadjuk partnereinek is.

Vállalkozásaink munkatársai

 
Cserkúthy László

ügyvezető (GLT D. Kft.)

Bittner Róbert

ügyvezető (GLT Sz. Kft.)

 

 

Strasszer_Tibor
Strasser Tibor

ügyvezető (GLT D. Kft.)

Hideg Zoltán

műszaki előkészítés, üzemeltetés

Bozsek Barna

műszaki előkészítés


Bock Lászlóné

adminisztráció

Bárdos Ferencné

minőségirányítás

Dankó Gyöngyi

exportügyintézés

ST
Strasser Tamás
előregyártás műszaki vezető
Csukás Béla

anyagbeszerzés, szakképzés

Czigler Györgyi

anyaggazdálkodás

Pappné Taller Tünde

pénzügy, munkaügy

Bors Beáta

titkárság

Szalontai Ibolya

titkárság, szerviz, szakképzés