Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Ha észrevétele van, vagy csak érdeklődik, küldjön egy e-mailt nekünk!

captcha

Kérem írja be a mezőben látható karaktereket!

A GLT Delta Kft.

Felkészültség, dinamizmus, átfogó tapasztalatok az épületgépészetben

Társaságunk erejét elsősorban az adja, hogy tevékenységi területünkön belül átfogó szakértelemmel és széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk. Menedzsmentünk felkészültsége kiemelkedően magas, de tudatosan törekszünk valamennyi munkatársunk szakmai felkészültségének fejlesztésére. Továbbképzési tervünknek megfelelően a lehető legmagasabb iskolai végzettség megszerzésére ösztönözzük dolgozóinkat.

Fő tevékenységi köreink egyike az épületgépészeti szerelőipari tevékenység. Ide tartozik az épületgépészeti kivitelező tevékenység generál- és fővállalkozók megbízásából, a társkivitelezői munkák elvégzése energetikai nagyberuházásokon (pl. nagy teljesítményű kazánházak, hűtőberendezések építésében, kivitelezésében). Ide tartozik még a klímaberendezések telepítése és üzemeltetése, valamint a szerviztevékenység végzése – elsősorban szerződéses partnereink megbízásából. Mindezeken túl számos gyártóval van érvényes garanciális és beszállítói szerződésünk.

Napjainkban szerelőpárjaink külön-külön céges gépkocsival rendelkeznek, ezért az ország bármely településén el tudjuk végezni mind az egyedi családi házak, lakások, mind a nagyberuházások épületgépészeti munkáit.

Másik nagy tevékenységi körünk az exporttermék előregyártása. Sprinkler automata tűzoltó-berendezést gyártunk szigetvári üzemünkben és exportáljuk Ausztriába. 1995 óta folyamatosan beszállítói szerződésünk van a KROBATH GT GmbH-val. E tevékenységünk folyamatossá vált és a minőségi fejlesztések eredményeképpen a megrendelések volumene folyamatosan növekedett.

Az exportszállítások zökkenőmentes teljesítése érdekében dolgozóink továbbképzését Ausztriában végezzük. Dolgozóink megrendelőnk üzemeiben ismerkedtek meg a műszaki elvárásokkal, a technikai követelményekkel.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk árajánlatot!

A GLT Delta Kft. cégadatai