Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Ha észrevétele van, vagy csak érdeklődik, küldjön egy e-mailt nekünk!

captcha

Kérem írja be a mezőben látható karaktereket!

A GLT Delta Kft.

akcios_karbantartas_2017

 

 

Felkészültség, dinamizmus, átfogó tapasztalatok az épületgépészetben

A GLT Delta cégcsoport minden vállalkozása a legjobb értékeit latba vetve szolgálja megbízóink érdekeit.

Ingyenes tanácsadás, közös tervezés

Minél előbb találkozik velünk, annál valószínűbb, hogy hasznos tanácsaink révén az Ön lehetőségeihez mérten legjobb épületgépészeti rendszer mellett fog dönteni. Ha igénybe veszi szakértelmünket, nem érik meglepetések! Amikor Ön új házat, lakást épít vagy felújít, döntéseivel hosszú távra meghatározza az otthona által nyújtott életminőségét, egyben az épületgépészeti rendszerek működési költségeit.

Vezető munkatársaink minden ügyfelünkkel részletesen elbeszélgetnek az építkezéssel kapcsolatos igényekről, elképzelésekről, s tanácsokat, ötleteket adnak annak érdekében, hogy a legjobb megoldás szülessen meg. Az átgondolt tervezéssel nagyon sok időt, energiát és pénzt takarít meg, és elkerüli, hogy az építkezés során bontani kelljen. Ezt követi a rendszer konkrét műszaki tervezése.

Döntéseit az alábbi témakörökben segítjük

Hőtermelés: kazánkiválasztás, napkollektor, hőszivattyú, megtérülés-vizsgálat.

Fűtési rendszerek kiválasztása: radiátoros vagy padlófűtéses, illetve ezek kombinálásának lehetőségei.

Melegvízkészítés: tárolós és átfolyós rendszerek, cirkulációs hálózatok, napkollektor, hőszivattyú.

Klimatizálás: épületébe később is beépíttethető klímaberendezés, de nem kell bontani, ha előre betervezzük a berendezések és vezetékek későbbi helyét.

GLT családi ház

Pénzt és energiát szeretne megtakarítani? Ezt elérheti, ha az általunk alkotott GLT Családiház-rendszerek közül választ.

Felújítás

A lakás, a családi ház vagy a fürdőszoba felújítása során gyakran elfeledkeznek arról, hogy 15–20 évenként az épületgépészeti berendezéseket is szükséges felújítani. Fontos, hogy otthonunk szép legyen, de lényeges az is, hogy a fűtés és a vizes rendszerek biztonságosan és hatékonyan szolgálják a lakókat. A lakás nyújtotta kényelmet és minőséget jelentősen javítja a klímaberendezések alkalmazása.

Munkatársaink ingyenesen felmérik az Ön otthona épületgépészeti rendszerének állapotát, s javaslatot tesznek a felújítás legcélszerűbb módjára. Az új vagy felújított rendszer kevesebb energiát használ fel, és nagyobb kényelmet biztosít Önnek.

Karbantartás

Sok bosszúsággal jár, ha olyan – ránézésre szép küllemű, tetszetős – anyagokat és berendezéseket építenek be, melyek mögött nem áll megfelelő szervizháttér és alkatrészellátás. Mi csak olyan anyagokat építünk be Önnek, melyek javítására és karbantartására fel vagyunk készülve. Szerződéses karbantartási és szerviztevékenységünk kiszámítható biztonságot nyújt Önnek.

Mérsékelt árak

Az általunk beépített berendezéseket és anyagokat a minőségi paraméterek és az üzemeltetési tapasztalatok alapján választottuk ki. Igazodunk a lehetőségeihez: többféle árkategóriájú, de megbízható és a lehető legjobb ár-érték arányú eszközöket ajánljuk Önnek.

Jó szakmai kapcsolataink révén közvetlenül a nagykereskedőktől és a gyártóktól vásárolunk, így a piacinál kedvezőbb áron kapjuk meg a berendezéseket és anyagokat. Ezért sem nekünk, sem Önnek nem érdemes a kiskereskedelmi beszerzéssel vesződnie. Ügyfeleinktől azt kérjük, hogy az egységes rendszer és a jó minőség érdekében bízzák ránk a beszerzést.