Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Ha észrevétele van, vagy csak érdeklődik, küldjön egy e-mailt nekünk!

captcha

Kérem írja be a mezőben látható karaktereket!

Energetikai nagyberuházások

Társaságunk energetikai nagyberuházásokban is szerepet vállalt a közelmúltban.

Tolnatej Zrt., Szekszárd

A Tolnatej Zrt. szekszárdi gyárában a technológiai berendezések gőzellátó rendszerének négy gőzkazánjából kettőt új, óránként nyolc tonna teljesítményű Viessmann Vitomax ECO gőzkazánra cseréltünk. A kazánházban az üzemi épület fűtésére egy darab 1,3 MW-os Viessmann melegvizes gázkazánt telepítettünk. Ezzel párhuzamosan az üzemi hőközpont teljes felújítását is elvégeztük.

A szociális épület és a szállítási épület fűtését összesen hat 60 kW-os Viessmann Vitodens kondenzációs gázkazánnal oldottuk meg.

Délhús Zrt., Alsómocsoládi Gyáregység

A Délhús Zrt. alsómocsoládi gyárában a technológiai berendezések gőzellátó rendszerét és a gyár teljes fűtésellátási rendszerét újítottuk fel, illetve cseréltük ki. A technológiai gőzrendszer ellátását két, óránként hat tonna teljesítményű Viessmann Vitomax gőzkazánnal oldottuk meg, a hozzá kapcsolódó vízkezeléssel, kondenzkezeléssel, szivattyúkkal és szerelvényekkel. A telephely fűtési rendszerét két darab 1,3 MW-os Viessmann gázkazánnal, új HMV-tárolókkal, valamint a hozzá tartozó szivattyúkkal, szerelvényekkel oldottuk meg.